Taxaties

Aan woningtaxaties worden tegenwoordig strenge eisen gesteld. Om een hypotheek voor een woning te kunnen aanvragen of over te sluiten, is (veelal) een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig. Indien u alleen de waarde van de woning wilt weten, of bezwaar wilt maken tegen een WOZ-beschikking, is een ongevalideerd taxatierapport vaak voldoende.

De taxaties van Hamers Vastgoed en Taxaties voldoen aan de hoogste standaard; onze taxateur is gecertificeerd en bevoegd om te taxeren voor álle banken en financiële instellingen in Nederland. Hamers Vastgoed en Taxaties biedt dé oplossing voor uw NHG en/of uw NWWI taxaties en ongevalideerde taxatierapporten. Het NWWI keurt taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs. Het NWWI kijkt mee of de taxatie goed is onderbouwd en dat de rapportage volgens uniforme en duidelijke richtlijnen is opgesteld. Het NWWI staat voor goede en objectieve taxaties welke door alle financiële instellingen geaccepteerd. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, zijn aangesloten bij het NWWI. Door de voortdurende controle van taxaties en taxateurs, is de kwaliteit van een NWWI  woningtaxatie gegarandeerd en weet u hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

 

Direct een NWWI gevalideerde taxatie aanvragen? Dat kan heel eenvoudig via de link:  Extranet (nwwi.nl)

 

Kijk onder "Werkwijze taxatie"  voor meer informatie, kijk op "Werkgebied" of wij de woning voor u kunnen taxeren. Neem "Contact" met ons op voor meer informatie of vul het "Aanvraagformulier  in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!