Tom Hamers

CERTIFICATEN EN VAARDIGHEDEN

* Meester Register-Taxateur 

* Registermakelaar-Taxateur (RMT)
* NRVT en Vastgoedcert gecertificeerd Register-Makelaar Wonen
* Aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut)

 

Ik ben Tom Hamers, geboren en getogen in Hoorn en kom uit een echte ondernemersfamilie. Daar is de basis gelegd voor mijn analytische vermogen en zakelijk instinct. Reeds 15 jaar werkzaam in de makelaardij en sinds 2015 beëdigd makelaar/ taxateur. Woonachtig in de binnenstad van het mooie Hoorn vanwaar ik ook mijn werkzaamheden als makelaar/ taxateur verricht.  

Ik studeerde Logistiek en Economie aan de Hogere Economische School. Daarna  ben ik als assistent makelaar de wereld van het onroerend goed binnen komen rollen. Mijn wens was om gecertificeerd makelaar te worden. Ik studeerde in de avonduren tot  ik mijn benodigde papieren had behaald.

 

Door mijn analytische vermogen, mensenkennis en parate vakkennis heb ik mij kunnen ontwikkelen als volwaardig makelaar/ taxateur met kennis van vrijwel alle facetten binnen de woningmakelaardij.

 

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen op het telefoonnummer 06-51674475 of info@hamersvastgoed.nl of vul het "Aanvraagformulier  in en ik neem binnen 1 werkdag contact met u op!